Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretnék egy kúrát csinálni, így megvettem a Puridrent, a Gambe slim-et és a Lipo+-t. Az lenne a kérdésem, hogy ezeket fogyaszthatom-e együtt? Úgy értve, hogy mindhárom főzetből a 25 ml-t beleöntöm egy üvegbe és úgy hígítom fel és iszom meg? Csak vízzel jó? A másik kérdésem, hogy ezek mellett ihatok-e zöld teát? Segítségedet köszönöm! Zsófi

2020-10-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsófi!

Arra kérlek, hogy ezeket a főzeteket külön-külön oldd fel, és külön fogyaszd, a legjobb eredmény érdekében. Így a folyadékbeviteled is megnövelheted, ami ugye alap, ha tisztító kúrába kezdünk (20 testsúlykilogrammonként 1 liter folyadék a javasolt mennyiség).

A Puridren® és a Lipo+ főzetek napi adagját (25 ml) másfél liter vízben oldd fel. Az így kapott hígítást lehetőleg öt részletben fogyaszd el, Puridren®-t az étkezések előtt, a Lipo+-t étkezés után.

A Gambe Slim® koncentrátum napi adagja 2x12,5 ml, melyet egy pohár folyadékban feloldva, étkezés után fogyasztunk.

Amennyiben ez a folyadékbevitel először sok lenne számodra, nyugodtan használhatsz kisebb hígítást, majd folyamatosan emeld a folyadékmennyiséget. És igen, buborékmentes vízben oldd fel ezeket a főzeteket.

Ha neked jól esik, nincs akadálya annak, hogy még zöld teát is fogyassz. :-)

Sok sikert kívánok a kúrádhoz, és feltétlenül várom a visszajelzésedet utána.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita