Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretnék egy béltisztító kúrát csinálni. Ha megrendelem a 60 napos lapos has kúracsomagot, kell-e mellé szednem esetleg a Cotifibra bélradírt? Ezek mellett lehet-e szedni a Kollegén Facelift koncentrátumot, illetve a visszeres lábra az Esi Erbavent? Válaszodat elöre is köszönöm!

2019-09-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anna!

Ha béltisztítókúrában gondolkodsz, akkor a kezdés ne a Lipo+ főzet legyen, hanem inkább a Cotifibra bélradír, ami a napi adagban 7000mg prebiotikus rostot tartalmaz.

A nagy dózisú prebiotikus kiegészítő, a jó baktériumok, azaz a probiotikumok táplálékaiként működik. Mindannyian rendelkezünk egy belső ökoszisztémával, ami ezekből az apró mikrobákból épül fel, és amelyet mikrobiomként emlegetünk. Ez a mikrobiom valójában nem csak emésztőrendszerünknek, de immunrendszerünknek és jó közérzetünknek is abszolút nélkülözhetetlen része.

A prebiotikumok étrendi adagolása támogatást nyújt puffadás ellen, szélsőséges emésztési zavaroknál, mint amilyen a hasmenés és székrekedés, továbbá enyhítik a belek túlérzékenységét és gyulladásait. Növelik a jó baktériumok számát, melyek fokozzák a tápanyagok felszívódását és még vitaminokat is termelnek! Szerepük meghatározó magas koleszterin- és vércukorszint esetén is.

A Cotifibra prebiotikumainak fogyasztása kényelmes és biztonságos módja annak, hogyan telepíts probiotikumokat, azaz egészséges baktériumokat a beleidbe, és ezáltal javíts emésztőrendszered egészségén! A kellemes ízű, kiporciózott folyékony ivótasakot, kúraszerűen, minimum 60, maximum 120 napig fogyaszd minden reggel éhgyomorra.

És igen, a pocakot is lapítja!

A legújabb kutatások szerint a bélbaktériumok a titok a has lapításhoz. A kiálló gyomorfal és a has körtérfogatának növekedése, súlyfeleslegtől függetlenül kapcsolatban áll a vastagbél és a vastagbélben található bélflóra egészségével.  A hasi elhízás okai között szerepel a bélflóra hasznos bélbaktériumainak csökkenése, a vastagbél salakanyag mennyiségének növekedése, és a vércukorszint ingadozás. Mindez nem csak bőr alatti zsírfelgyülemléssel, de a zsigeri zsírok mennyiségének növekedésével is párosul, ami hormonszerű anyagokkal és gyulladási faktorokkal gyűrűzik tovább.

Ha bélflóránk nem egészséges, és megnő a rossz baktériumok, gombák és élesztőgombák száma, akkor az, magában és magától is okozhat gyulladást. És már ez az alacsony fokú gyulladás is, idővel hasi elhízást okoz. Szóval, ha fogyni szeretnél, a beleidnél kell kezdeni! 

A Cotifibra bélradír kúra mellett fogyassz bőségesen folyadékot. A kúra pedig nyugodtan kiegészülhet a Kollagén Facelift® koncentrátummal (ebéd és vacsora után), és az Esi® Erbaven® tablettával vagy ivótasakokkal is. Melyek mellett alkalmazz külsőleg gélt és tapaszt is.

Amennyiben a tablettát és a gélt választod visszér és hajszálér problémáid kiegészítő kezeléséhez, akkor azt most csomagban is megveheted,  -20% kedvezménnyel

Sok sikert a kúrádhoz,
Somogyi Rita