Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szept. 1-én már írtam Neked. Köszönöm a választ. Mellcisztákra ligetszépe, barna alga és MgB6 készítményt ajánlasz. Milyen adagokban szedjem ezeket. Az inofem-et szedjem mellette, vagy ezek hatásosabbak? Rengeteg vizet iszom, cukrot és glutént és tejet egyáltalán nem fogyasztok hónapok óta. De a ciszták nem mozdulnak. Napi 1 kávét iszom kókusztejjel, arról is mondjak le?

2017-09-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zita!

Az endokrinológus által felírt INOFEM és napi 2000 IU egység D3-vitamint természetesen nem hagyjuk el, csakúgy megmaradnak, mint az életmódváltást célzó változtatások.

Nem hiszem, hogy a napi 1 kávéról le kellene mondanod, mert bár a koffein valóban nem kedvez az emlőcisztáknak, a napi 1 csésze nem olyan mennyiség, ami gondot okoz. Helyette mozogj inkább többet és gondoskodj a lelki-szellemi egyensúlyodról, mondjuk jóga vagy meditáció segítségével, mely óriásit lendít a gyógyulási folyamatokon.

Az általam ajánlott kiegészítőket pedig így fogyaszd: A Barna Alga tablettából reggeli és ebéd előtt vegyél be, 1-1 szemet, míg a Ligetszépe olaj kapszulából  és a Magnézium+B6 kapszulából reggeli után 1-1 szemet.  

Üdvözlettel:
Somogyi Rita