Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Sz. Katalin vagyok, többféle gyógyszert is szedek. Jelenleg Diurerbe és Facelift kúrát tartok, ill. most volt egy három hetes kihagyás, de szeretném folytatni. 3 kérdésem lenne Hozzád: 1./ 800mg/kapszula hialuronsavból napi 1 kapszulát szedek 4 hónapja. Kérdeznélek, hogy kell-e valamikor ebben szünetet tartani, s ha igen, milyen hosszú szünetet? 2./ Nem tudom, hogy összefügg-e valamivel, de minap azt vettem észre, hogy a szőke finom arcszőrzetem mintha nőtt volna, mintha "szakállasodnék". Lehet ez valamilyen szertől? Pl. szelént szedek 4 hónapja a pajzsmirigyemre. 3./ Visszeres, ill. pontosabban seprűvénás a lábam, több hónapja vizesedik, hiába szedem a vízhajtót, akkor is vizes marad. Arra gondoltam, hogy kipróbálnám az Erbavit tablettát, mert sokan dícsérik. Mi a véleményed erről? Válaszaidat előre is nagyon szépen köszönöm, és nagyon várom. Üdvözlettel: Sz. Katalin

2021-09-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Sz.Katalin!

A gyógyszer szedéssel kapcsolatban érdekes lehet, hogy milyenek azok a gyógyszerek, már csak azért, hogy milyen diagnosztizált betegségeid vannak. Itt megjegyzem, hogy a gyógyszerekkel kapcsolatban én nem foglalhatok állást, az minden esetben kezelőorvosi kompetencia! (Ha „csupán” a pajzsmirigy gyógyszerekre gondolsz, ezek a legáltalánosabban hormonok, amikkel kapcsolatban nincs különösebb összefüggés az általad is említett étrend-kiegészítőkkel. Persze ezekkel kapcsolatban is a kezelőorvos szava dönt!)
Amiket viszont felsoroltál nem gyógyszerek! Étrend-kiegészítők -ha ezekre gondoltál gyógyszer szedés kapcsán.

És akkor a válaszokat ha megengeded én is pontba szedem.

  1. Hialuronsav kúra: Általánosan 120 nap a maximum kúra, ami szükség esetén megismételhető 4 hét szünet beiktatásával.
  2. Szőke finom arcszőrzet: Ennek örülünk, mert ezek szerint a hialuronsav és a kollagén jól végzi a munkáját. Ugyanis támogatják a szőrtüszők/hajhagymák normál munkáját is. Ha ennél fontosabb területek miatt, pl. ízületek miatt fogyasztasz kollagént és hialuronsavat, akkor nyugodtan folytasd a kúrát, nem gondolnám, hogy a piheszőrök akkora gondot jelentenek.  Persze itt megérne egy kérdést a pajzsmirigy terápiád is a kezelőorvostól, hogy nem lenne-e érdemes módosítani a gyógyszer dózist.
  3. Visszerek és vizesedés: ha több hónapja szeded a Diurerbe kiegészítőket és nem változik a helyzet, akkor más felé kell keresgélni, igen Te is jól látod, hogy érrendszer támogatásra van szükség. Az Erbaven® termékcsalád kiváló. Erről IDE KATTINTVA láthatod Patrik kollégám videóját is >>> 

Azt javaslom ne csak az Erbaven tablettát próbáld ki, hanem egészítsd ki a terápiát külsőleg is az Erbaven géllel. Van is ilyen akciós csomagunk. És bizony kezdd el betartani a javasolt életmódváltásokat is, amik a videóban elhangzanak!

Remélem tudtam segíteni. A kiemelésekre kattintva tudsz részletesebben is olvasni a termékekről.

Szeretettel:

Somogyi Rita