Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Stress Control kapszulát szedek, napi 3x1-et. Mennyi ideig javasolt szedni, illetve később le lehet e csökkenteni 1x1-re? Kúraszerűen érdemes alkalmazni, vagy folyamatosan? Pánikbetegségre szedem, ezért másik kérdésem, hogy ismert e valamilyen gyógyszerkölcsönhatás sertralin hatóanyagú antidepresszánsokkal? Lehet-e ezekkel együtt szedni? Köszönettel:Péter

2017-01-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Péter! A Stress® Control kapszulát csakis kúraszerűen érdemes fogyasztani, és ez a kúra 2-6 hónapig tart, a probléma fokának függvényében. Ugyanakkor ezeknek a növényi kivonatoknak nagy előnyük, a gyógyszerekkel szemben, hogy nem okoznak hozzászokást, így akár – indokolt esetben - folyamatosan is fogyaszthatók.

Fontos az is, hogy bármilyen gyógyszeres kezelés mellett alkalmazhatók. Ez az étrend-kiegészítő az, amit a leggyakrabban ajánlok vásárlóimnak, hiszen minden krónikus és autoimmun betegség kiegészítő kezeléséhez, nagyon fontos a stressz oldása, hogy javítani tudjunk az állapoton. Sokszor kezdünk ún. lökésterápiával (mint Te is), amikor 2-4 hétig 3*1-es az adagolás, ezt követően újabb 4 hétig 2*1, majd ez után, napi 1 szemre váltunk.

Rudolf Rita