Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Sokunkat érint most ez a probléma, azt hiszem... A légkondi illetve a ventilátor túl közelről éri a hátam és a vállam, de az idén még nem tudom kivédeni, hogy ez ne így történjen. :( Éjjel egészen "beáll" a hátam közepe, de a mozgás még megy, szerencsére vagyis talán nincs begyulladva az izom, de ezt csak én gondolom... Viszont az, tuti, hogy a hűvös levegőtől van ez a problémám és több embert hallottam panaszkodni, akit a munkahelyén közelről ér a légkondi... Kérlek, segíts nekünk, mit javasolsz a problémás részek kezelésére? Válaszod előre is köszönöm! Üdvözlettel, Anna

2018-08-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anna!

Igen, valóban tombolnak a légkondicionálók által okozott betegségek, ebben a hőségben! Ugyanakkor mivel megvan a kiváltó ok, az ellen is tenni kell. Vagy át kell állítani a légkondi fújási irányát és változtatni a hőmérsékleten, vagy Neked kell arrébb ülni, nincs mese.

Addig is van egy Ördögkarom kivonatot tartalmazó gél, aminél jobb külső segítséget nem ismerek, ha hátfájdalomról, vagy derékfájdalomról van szó.

Az immunrendszered tudod még edzeni ebben a helyzetben Retard C-vitaminnal, fogyassz napi 2-szer belőle. Ez az antioxidáns az esetleges gyulladások enyhítésében is kiveszi részét.

Szeretettel:
Somogyi Rita