Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Semmi bajom a termékkel, nekem egyszerűen nem jött be, és pont. Ennyi az egész. Én sokat vásárolok Tőletek, szuper cuccaitok vannak! De e hozzászólás mellett nem tudtam elmenni szó nélkül! Ha olyan cifrán beszéltem volna mint egy kocsis, akkor megértem, hogy törlöd, de még véletlenül sem írtam olyat. Sajnos a hölgy tényleg azt írta, amit mondtam, és tényleg egyszerű, nem tudok mást mondani erre. Ennyi erővel ő is "tök jó" jelzőt aggatott arra, aki nem tudja megenni! Nem? Én pl. ezért válaszoltam neki, mert engem megsértett azzal, hogy így ledegradálta azokat, akiknek valami miatt nem jött be. Sajnálom, ha ennek viszont helye van ott. Üdv. Zsanett

2016-11-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsanett!

Először is nagyon boldoggá tesz az, hogy szereted a termékeinket, azt pedig rettenetesen sajnáljuk, hogy az Expressz diéta ízvilága, nem nyerte el a tetszésed. Teljesen természetes az is, hogy mindenki ízvilágát elnyerni szinte lehetetlen. Ennek ellenére dolgozunk a fejlesztésen.

Ami a moderálást illeti; bejegyzésed moderálására azért volt szükség, mert azt kifejezetten H. Kingának fogalmaztad, és a szövegkörnyezetben olyan jelzőkkel illetted, mint „ordas nagy hülyeséget írtál” majd „remélem elég egyszerűen megmagyaráztam, az egyszerű gondolkodáshoz”, melyek sértőek az egyénre nézve, és melyek őt felzaklathatják.

Bár H. Kinga véleményével én sem értek egyet, bejegyzése általánosan szólt egy embercsoporthoz (olyanokhoz, akiket csak Ő feltételez, hogy léteznek), s mely bejegyzést, akinek nem inge nem veszi magára, így az fennmaradhatott. A személyeskedéseket azonban minden esetben törölnünk kell.

H. Kinga is törzsvendégünk, egy olyan visszatérő vásárlónk, akinek az Expressz diéta nagy sikert hozott, mert az 5 nap alatt több, mint 7 kilót fogyott. Mi is jobban örültünk volna, ha inkább ezt írja le, úgy sikeresebb lett volna az amúgy, ösztönzőnek szánt bejegyzése.

Bízom benne, hogy sikerült békét teremteni ezzel a válaszommal, és remélem, hogy már Te sem haragudsz annyira H. Kingára, félresikerült bejegyzése miatt.

Szép estét; Rudolf Rita