Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Segítséget szeretnék kérni az általam vásárolt termékek helyes és leghasznosabb felhasználásához. Kalory Emergency, Hialuronsav, Kolagen, C+D3+K2 kombó, szerves cink, króm és szelén, valamint luteina. Mikor melyiket szedhetem együtt, hogyan osszam szét egy napon belül? Nagyon szépen köszönöm! Andi

2019-09-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andi!

Az általad felsorolt tápanyagok fogyaszthatók együtt, sőt szépen ki is egészítik, illetve fokozzák egymás hatékonyságát, különösen, ha ehhez tudatosabb életvitel is társul.  

Reggeli után vedd be a Hialuronsav, a C-D3-K2 vitamin és a szerves cink napi 1 szemes adagját. Így a C-vitamin egész nap tud dolgozni, a cink is hozzáláthat a vércukorszabályzásnak és immuntámogatásnak a C-vitaminnal karöltve, és a hialuronsav biohasznosulásának még az egész napos mozgás, rohangálás jót tesz!

A Kalory Emergency és a szerves króm napi ajánlott mennyisége 2x1 tabletta. Ezeket lehetőleg 2 kiadósabb főétkezésed elé időzítsd. Ez általában ugye az ebéd és a vacsora. A szerves szelén és a Luteina® adagolása pedig marad vacsora utánra, este lefekvés előtt. 

A kollagént, ha a Facelift® koncentrátumról  van szó, napközben egyenlő arányban elosztva fogyaszd, úgy, hogy abból egy hígítást készítesz. Napi 1 kupaknyi adagot oldj fel 1,5 liter vízben.

És még egy fontos dolgot, mindenkinek le szoktam írni, amikor kapok egy ilyen kérdést, melyben egyszerre több féle étrend-kiegészítő fogyasztásával kapcsolatban kerestek meg.
Ilyenkor mindig érzem a soraitok mögött, az igazi elhatározást és felismerést, hogy eljött az idő változtatni. De változás legfőbb hozzávalója – az étrend-kiegészítőkön túl – TE MAGAD VAGY!

Kérlek, kattints erre a kiemelésre, ami öt apró lépést tartalmaz az életmódváltáshoz. Ezek tényleg apró lépések! Nem kell mindent egyszerre és ne erőszakold meg magad, de ha szépen, lassan nekilátsz, akkor nagyon szép és látványos eredményeket fogsz elérni.

Nagyon sok szeretettel kívánok neked, sok sikert a kúrádhoz;
Somogyi Rita