Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Segítségét kérném életmódváltás kapcsán. 10 éven át tartottam a súlyomat, azonban az elmúlt években, főleg az utóbbi évben ~ 10 kg plusz jött rám. Főleg derék-has –csípő vonalon. Illetve ezóta sokat fáj a derekam és ízületeim is. Főleg a megfelelő folyadék és rostbevitel nehéz úgy érzem jelenleg, illetve az édességek kívánása. A stressz, alvászavarok miatt sokszor érzek fáradságot, nincs elég energiám. Próbálom újra tartani azokat a fő alapelveket, amiket Ön is említ életmódváltás kapcsán, illetve régebben erre én is figyeltem. Mindemellett azonban érdeklődnék, milyen termékeket tanácsolna, amik segítik ezt a folyamatot. Köszönöm: Melinda

2019-07-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves Melinda!

Ha a túlsúly már olyan egészségügyi problémákat okoz, mint esetedben az ízületi fájdalom, akkor az életmódváltás megkerülhetetlen.

Ezeket a lépéseket már Te is ismered:

  1. szénhidrátok csökkentése
  2. bőséges folyadékfogyasztás
  3. rendszeres testmozgás
  4. stresszmentesítés

Csupán elhatározásra van szükséged. A következő kiegészítők segíthetnek abban, hogy megkapd azt a kezdőlöketet, amely elindít az úton.

A Puridren főzettel  könnyedén megemelheted a napi folyadékbeviteled, hiszen egy kupaknyit belőle másfél liter vízben kell feloldani. A főzet segít kivezetni a felesleges salakanyagokat, és visszaállítja szervezeted megbomlott sav-bázis egyensúlyát.

Reggelente éhgyomorra fogyassz el egy tasakkal a Cotifibra bélradírból. Minden tasakban 7000 mg prebiotikus rostot találsz, amivel már a napi rostbeviteledet fedezed is, és gondoskodsz bélflórád helyreállításáról is.

Az édesség utáni vágy utalhat a vércukorszinted ingadozására. Tudnod kell, hogy minél több finomított szénhidrátot, cukrot fogyasztasz, annál inkább kívánni fogod az édeset. Vagyis, mellőzd ezeket az étrendedből, és kezdj bele egy szerves króm  kúrába, hiszen segíti a vércukorszint kiegyensúlyozását, ez pedig a hastáji zsírfelhalmozódás csökkentésével és a jobb evéskontrollal áll összefüggésben. 

Csökkentsd a stresszt! A Stress®Control kapszula  gyógynövényei elősegítik a stresszhez való alkalmazkodást, ha ezen felül szükséges, a Lietoson csepp  bevethető alvázavarok esetén. Meglátod, ha esténként fél-1 óra sétát beiktatsz, máris könnyebben alszol el és a fogyás is beindul.

Ne felejtkezzünk el ízületeidről sem! A szerves zöldkagylóban lévő glükozaminoglikánok segítik az új porc termelődését, egyúttal védik a meglévő porcállományt, segítséget nyújthatnak  a porcok felépítésében, az ízületi nedv mennyiségének termelésében, a csontok stabilizálásában és a csontsűrűség növelésében.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita