Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita. Segítségét kérném. 54 éves nő vagyok, eddig semmilyen betegségről nem tudok. Dohányzáson kívül semmi más káros szenvedélyem nincs. Mit ajánlana beszerezni, hogy az egészségem továbbra is megmaradjon? Sajnos a nagy gyógyszerek, kapszulák nem igazán jöhetnek szóba, mert nem tudom lenyelni. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Némethné Gál Erzsébet

2022-11-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Erzsébet!

Nagyon örülök annak, hogy a megelőzésre gondoltál, valóban, sokkal könnyebb megőrizni egészségünket, mint a már kialakult problémát kezelni.

Kezdésnek egy béltiszító-bélflóra építő kúrát javaslok a vegán gyomorbarát rosttal, mely nemcsak emésztésed egészségét támogatja meg, de bélflórádon keresztül immunegészségedet, sőt, még idegrendszered egészségét is támogatja. Ezt kiegészítheted egy májtisztító kúrával, amihez tökéletes választás a Hepa Detox koncentrátum 12-féle májtámogató összetevővel.

Immuntámogatásra és a dohányzás káros hatásainak ellensúlyozásához a Liposzómás C-vitamint javaslom.

A dohányzás fényében ezeket akár folyamatosan is szedhetnéd, de 120 napos kúrákat javaslok e hónapos szünetek beiktatásával, Bevetheted például a gránátalma koncentrátum- kollagén por – korall por kúrát is.

A lényeg, hogy az étrend-kiegészítőket változatosan, vegyesen és kúraszerűen adagold az étrendedhez. És természetesen nem felejtkezhetünk el a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságáról, valamint az életmódról sem:

  • kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozás
  • rendszeres testmozgás
  • és a stressz ellensúlyozása

További jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita