Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Segítséget kérnék öntől hogy mely termékeket ajánlja a problémáimra! 46 éves nő vagyok 64 kg erős csontozatú kötött izomzatú. Fiatalon sovány voltam kb 56 kg Ahogy idősödtem 60 majd 64kg. 38 évesen szültem akkor 72 kg-ra híztam. Kb 2 éve lefogytam 64 kg ra. Itt stagnált. A hasamon van a legtöbb felesleges zsír talán kicsit a csípőn belső combon is. Pár éve narancsbőröm lett a fenekemen középtájtól legelé picit a combomon hátul és a hasam bőre is puha petyhüdt ahol a felesleges zsìrtöblet van. Van segítség ezekre a problémákra mozgással kombinálva az itt található termékekből? Köszönöm a segítséget! Takács Judit.

2017-05-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Takács Judit!

Először is, egy nagytakarítás! A stagnálás kiváltó oka ugyanis az anyagcserét bénító „szemétben” rejlik.

Ehhez belsőleg 2 főzetet ajánlok. Az egyik Puridren® a másik Lipo+® névre hallgat. Tulajdonképpen 2 alaptermékről beszélünk, melyek gyakorlatilag a természetgyógyászat alapját testesítik meg. Ezek a koncentrátumok segítenek a súlycsökkentésben és a narancsőr elleni küzdelemben is, sőt! - alkalmazásukkal javul a közérzetünk és energiaszintünk is. Ide kattintva tudsz részletesen olvasni az együttes alkalmazásukról. >>> 

Külsőleg is támogasd meg a kúrát! A narancsbőr kezelésében s a kötőszövet erősítésében is sokat segíthet az Aqua Balance® őssejtes szérum. Kérlek kattints a terméknévre és olvass tovább!

Üdvözlettel

Rudolf Rita