Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Segítségét kérem abban, hogy hetek óta, mióta ködös idő van, az agyam is ködös, nagyon rossz érzés, fejfájásom is van közben, hátul a kisagynál, úgy érzem magam, mint egy agyzombi. Tudna erre valami, csodát ajánlani, ha van...Már nem is tudom, milyen érzés tiszta aggyal létezni, pedig olyan jó lenne. Júniusban kórházi kezelésen voltam, és covid fertőzést kaptam, hogy mit tett velem, inkább nem írom le, mert jobb, ha nem tudja meg. Köszönöm előre is segítségét! Hiszek a csodákban, jöhetne nekem is...!!! Üdvözlettel: Fehérné Csilla

2022-11-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Csilla!

Természetesen nagyon szívesen segítek, de csodát nem tudok neked ígérni, hiszen nem csodaszereket forgalmazunk, hanem tápanyagkoncentrátumokat.

A lassabb, tompább gondolkodás, az ún. „ködös agy” ellen (ami egyébként akár poszt-Covid tünet is lehet) B-vitamin komplexxel illetve memóriát, agyi működést serkentő tápanyagokkal léphetünk fel. A Ginkgoval dúsított szőlőmag kivonat serkenti az agyi mikrokeringést és általánosságban a keringést, oldja a szorongást, fokozza a memóriát.

Frontérzékenység és fejfájás ellen pedig van egy természetes fájdalomcsillapító  a kínálatunkban, amit ajánlok figyelmedbe.

Mielőbbi jobbulást kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita