Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Segítségedet szeretném kérni termék választásban. Anyukám hosszú betegség után 3 hónapja meghalt. Az addig is megvolt szorongás, stresz mégjobban felerősődött, régóta frontint szedek, napi 2x1/2 a 0.25mg ból A.gyászból nehezen jövők ki, az izűletek kezdenek begyulladni, gyakori a fejfájás, gyenge vagyok, szédülés,. Újabban hőhullámok is jönnek. Szedek B vitaminokat, magnéziumot, Aloe verát iszom több hónapja. A stresz kontrollt, illetve a Zen Zen ginsenget nézegettem. Most az idegi dolgokat szeretném rendbe tenni, illetve a kezdődő, gyulladást, a plusz kilókat, . Majd a bélflórát, vagy együtt? Ebben kérném a segitségét! Köszönöm! Üdvözlettel :Balázsné Ildikó

2020-06-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!

Nagyon sajnálom, ami anyukáddal történt, kérlek, fogadd őszinte részvétemet.

A veszteséget nem egyszerű feldolgozni, és olykor hosszú idő szükséges hozzá. Nagyon fontos ilyenkor, hogy kibeszéljük magunkat, akár barátokkal, akár családtagokkal, és az a legokosabb, ha ilyenkor szakember segítségét is kérjük! Ezért most inkább erre bíztatlak.

A gyász ugyanis befolyással van az immunfolyamatokra, mint amilyenek a gyulladások. Felboríthatják anyagcsere folyamatainkat, ami egyaránt vezethet túlzott fogyáshoz és hízáshoz is. Ezek az egyensúlyvesztések természetesen visszaállnak, ha nem csak a testünk, de szellemünk és lelkünk táplálására is hangsúlyt fektetünk.

A testi folyamatban segítségedre lehetnek a Stress® Control adaptogén gyógynövényei, hiszen segítik a szervezet alkalmazkodását a minket érő fizikai és szellemi stresszhez. Nagyon jól kombinálható együtt a Lietoson relax cseppel, amit a Zen-szen® helyett javasolnák neked.

Mindkét kivonat segítséget nyújthat, szorongás, pánik esetén, azonban, mivel jelenleg is gyógyszeres kezelés alatt állsz, nagyon fontos, hogy egyeztess a kezelőorvosoddal, mielőtt belekezdenél a kúrába, hiszen szükség lehet a gyógyszeradag módosítására.

Amire még felhívnám a figyelmed, az a bélflóra restaurálása. A szorongás, a stressz sajnos itt okozza a legnagyobb károkat. A bélflóra pedig az egész szervezet működésére hatást gyakorol. Ezért egészítsd ki étrended Ferzym® bélflóra ampullával minimum 30 napig. Az ampulla 7 milliárd probiotikumot tartalmaz az általános egészség és erőnlét visszaállításához.

Mielőbbi jobbulást kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita