Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Segítségedet szeretném kérni! Mikor jönnek a hűvösebb őszi/téli idők milyen javaslatod lenne arra hogy az immunrendszeremet kicsit megerősítsem,mert gyakran megfázok,erős torokfájásom van. Nem elsősorban C-vitaminra gondolok inkább komplett készítményre a védettséget ad. Válaszodat előre is köszönöm! Köszönettel! Évi

2018-09-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Évi!

Az immunerősítést célszerű a bélflóránál kezdeni, hiszen a bélflóra egyensúlya adja immunrendszered 70%-át. Táplálásához a Ferzym® névre hallgató szinbiotikum adagolását ajánlom, minden reggel éhgyomorra.

Bár írtad, hogy C-vitaminra nem gondolsz, a sorból ezt az immunvédő antioxidánst kihagyni nem lehet. Különösen hasznos, ha a C-vitamin, D3-vitaminnal és K2vitaminnal kombináltan jelenik meg, mert ez a 3 alapvitamin testünk szinte minden rendszerét és funkcióját befolyásolja, és együtt szinergikus hatást fejtenek ki a szervezetben, vagyis mindegyik erősíti a másik hatását, támogatva a légző- és immunrendszert és a mindennapi jó közérzetet.

Számos más immunrendszert támogató növényi megoldás is létezik, melyekkel felváltva tarthatunk kúrákat. Az egyik legismertebb ilyen kivonat; a propolisz. Ma már kapható olyan alkoholmentes propolisz csepp, ami egy szabadalommal védett kivonási technológiának (E.P.I.D.®) köszönhetően, egyedülálló tápanyagsűrűséggel, és sejtszintű biohasznosulással biztosít nagyobb hatásfokot, mint a hasonló termékek a piacon. Erőteljes gyulladáscsökkentő képessége, az esetleges akut fertőzések esetén is jó társ.

Az Echinacea kivonatokról sem feledkezhetünk meg, ha az őszi-téli immunerősítés a cél, hiszen ennek az időszaknak Ő a legismertebb gyógynövénye. Legerősebb kivonata pedig ez a koncentrált kapszula, ami a növény minden részét egyesíti, kiemelten magas hatóanyag tartalom mellett.

Évek óta TOP listás immunrendszer üzemanyag a Gránátalma koncentrátum® is, ami magas antioxidáns tartalmával vívta ki a fogyasztók, családok szeretetét, hiszen a terméket egészen 3 éves kortól adagolhatjuk, kiegyensúlyozott vegyes étrendünk mellé.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita