Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita!Segitségedet szeretném kérni.Gyerek korom ota sulyfelesleggel küzdök kb 50kg.Termékeid közül mejiket ajálanád.Már egy vagyont költötem fogyos cucokra semi.Mit ajánlasz? Köszönöm

2018-06-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves Gyöngyi!

Nagyon fontos, hogy tudd, hogy soha nem egy hatóanyag fogja beindítani a zsírégetést, hanem a szénhidrátcsökkentet diéta (180-200g/nap), a bőséges napi folyadékbevitel (20 testsúly kilogrammonként 1 liter víz), és a rendszeres testmozgás (hetente minimum 3x1 óra). A célzott tápanyagok, vagyis az étrend-kiegészítők, mindössze ezt a folyamatot gyorsítják fel. Tehát Neked is tenned kell a cél elérése érdekében!

Ha most nagyon eltökélt vagy, akkor a leggyorsabb megoldást ajánlom figyelmedbe, az Expressz Diéta Programot .  Teljes egészében kiváltja az étkezéseket, és nagyon alacsony szénhidrát bevitellel, csekély napi kalóriával, kevés zsírtartalommal, és magas minőségi fehérjebevitellel idéz elő 2 nap alatt ketózist, egy speciális anyagcsere állapotot, aminek során a szervezet rendkívül magas arányban égeti el a zsírt, anélkül, hogy az izomszövet elveszne. 

Fontos, hogy a tudományosan megtervezett összetétel nem okoz hiányállapotot, mert bár a napi 4 étkezéssel mindössze 850 kalóriát fogyasztunk, mindeközben minden tápanyagot megkap a testünk, csak úgy, mint egy 2000 kalóriás étrend mellett. Folyamatosan 20 napig végezhető a kúra, majd 20 napos szünet után újra megismételhető a program.

A kúra után, a hagyományos étrendre történő fokozatos áttérés nagyon fontos a jojó-effektus megelőzése érdekében. – ez is a szénhidrátok számolásával működik!

  • 1 hét: naponta 3 Expressz Diéta étkezés + 1 hagyományos étkezés (max. 75g CH).
  • 2 hét: naponta 2 Expressz Diéta étkezés + 2 hagyományos étkezés (max. 120g CH).
  • 3 hét: naponta 1 Expressz Diéta étkezés + 3 hagyományos étkezés. (max. 165g CH).

Olvass tovább a kiemelésen keresztül!

Szeretettel:

Somogyi Rita