Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Segítségedet szeretném kérni! Emésztésre milyen terméket javasolsz? Folyamatos teltségérzetem van, bármilyen ételtől puffadást érzek, mintha követ cipelnék a hasamban, így ez a közérzetemre is kihatással van. Segítő válaszodat előre is köszönöm, Üdvözlettel: Judit

2017-12-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Judit!

Mielőtt bármilyen kúrába is kezdenél, kérlek, keress fel egy gasztroenterológus szakembert, mert csak pontos diagnózis ismeretében tudunk célzottan segíteni. Ennek hiánya csak találgatásra ad lehetőséget.

Például a folyamatos teltségérzet és a gyakori puffadás a máj jelzése is lehet. Ilyen esetben egy béltisztítással és bélflóra építéssel egybekötött májtámogató kúra javasolt. Amíg nincs pontos diagnózisod belekezdhetsz egy kolinnal dúsított Máriatövises májtisztító és májregeneráló kúrába, amit prebiotikus rostanyagokat tartalmazó Cotifibra bélradírral, és hasznos baktériumokat tartalmazó Ferzym bélflóra ampulla  kivonattal egészíts ki.

Emeld meg a folyadékfogyasztásod, hogy a lerakódott salakanyagok könnyebben tudjanak távozni a szervezetedből. Figyelj a rendszeres testmozgásra, és az alapos rágásra, mellyel szintén tehermentesíted az emésztésben résztvevő szerveket.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita