Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Segítségedet szeretném kérni abban, hogy a "Kalory Emergency" segítségemre lehet-e: reggelenként joghurtot müzlivel, napközben almát+valamit, illetve schaket, este kb. 6 ó körül "normál" vacsorát eszem; munkám miatt nem "praktikus" mást fogyasztanom, viszont farkaséhes tudok lenni és vacsoránál nem tudok eleget enni. Emellett reggelente nem tudok időben elindulni, hajnaltájt kell kelnem, mert elég rossz az anyagcsere-működésem. Amúgy fogyni is szeretnék, de elsődleges az állandó éhségérzet megszűntetése. Bizalommal várom mielőbbi válaszod! Derűs napot kívánva: Hné Éva

2019-08-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva!

Úgy vélem, hogy először is az étkezésedet kell megreformálnunk, hiszen ez összefüggést mutat a falási rohamokkal, valamint azzal, hogy az anyagcseréd sem a legjobb.

A reggeli müzlit egészítsd ki útifűmaghéjjal, így könnyen megemelheted a napi rostbeviteled, ami pozitívan befolyásolja az anyagcserét, ha pedig bőségesen fogyasztasz mellett folyadékot, teltségérzetet is okoz a gyomorban.

Napközben ajánlom figyelmedbe az Expressz Diéta ételeit. A leveseket  három perc alatt elkészítheted, csak forró vízre van hozzá szükség. Alacsony a kalóriatartalmuk, ugyanakkor magas a vitamintartalmuk, bőséges adagok, így biztosan eltelítenek. Délután, ha még megéheznél, jöhet az Expressz Smoothie.

A Kalory Emergency -t fogyaszd délben, és este. Vércukorszint kiegyensúlyozó hatása miatt segít elkerülni a farkaséhséget, duzzadó rostjai pedig eltelítenek, így már az esti étkezésnél is mérsékelheted az adagot.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita