Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Segítségedet szeretném kérni. 51 éves vagyok, kb. 2 éve II. típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam. A májfunkcióim az egekben, a hasam olyan, mint egy labda,fogynom is kellene legalább 20 kg-ot. A Máriatövis készítmény mellé mit ajánlanál még? Hálás köszönettel : Andrea

2019-06-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andrea!

A sikerekhez nélkülözhetetlen a cukordiéta. Nagyon fontos, hogy számold a szénhidrátokat, növeld a rost- és folyadékbevitelt, illetve rendszeres testmozgást végez. - a testmozgás a mai napig a legjobb szénhidrát anyagcsere-serkentő módszer.

Az étrend-kiegészítők csak életmódváltásod eredményét képesek fokozni, és támogatni abban, hogy az eredmények tartósak is legyenek.

Célzott tápanyagok számodra a kolinnal is dúsított máriatövis mellett, az articsóka kivonat, a nagy mennyiségű prebiotikus rostanyagok, és a szerves krómmal dúsított kapormag koncentrátum

Ezek a tápanyagok egyszerre hatnak a vércukorra, a májra és a belek flórájára, hiszen a kiváltó okra/okokra is hatni kell, hogy az ördögi kör lezárható legyen.

Rendezkedj be egy 120 napos kúrára! Mérd rendszeresen vércukor szinted, mert ezek a változások a gyógyszer- vagy inzulin adag csökkentését is elő fogják idézni.

Sok sikert!
Somogyi Rita