Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Segítséged szeretném kérni, most állok államvizsga előtt és egyszerűen nem tudok a tanulásra koncentrálni és mait megtanulok azt is elfelejtem. Tudsz segíteni valami "agyserkentőben" ami átsegít ezen az időszakon. Jelenleg az általad javasolt gyomor működést rendbe tevők mellett szedem a stresszkontrollt, a gold lecytina és A, E vitamint, Kaloryt a súly miatt, szóval mivel tudom kiegészíteni a hatékonyabb tanulást és mindezt ne is felejtsem el (47 éves vagyok). Sokat fáj a fejem és folyamatosan stresszelek, amiből kifolyólag már a vérkeringésem is érzékelhető, mert mindig hideg kezem, lábam:( Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Szép napot kívánva, Marcsi

2019-02-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Marcsi!

Le is írtad az egyik kiváltó okát annak, hogy miért van koncentrációs problémád, és ez a stressz. A stressz ellensúlyozásának hiánya az egyik legnagyobb egészségügyi kockázat a mai világban. Nem csak immunrendszerünket, de hormonális egészségünket is veszélyezteti. Pont ezért az általam legtöbbet ajánlott kivonat, az adaptogén gyógynövényeket egyesítő Stress® Control, mely segíti a szervezet stresszhez való alkalmazkodását. Ehhez pluszban – különösen vizsgaidőszakban -, szerves magnéziumot is szoktam ajánlani. Sokszor a két kivonat önmagában is elegendő ahhoz, hogy a fejfájások enyhüljenek, vagy teljesen megszűnjenek, továbbá kézzel foghatóan javítsák a koncentrációt is.

Amikor ehhez már olyan tünetek is társulnak, mint hideg kéz és láb érzése, mindig felhívom a figyelmet az életmódváltásra, aminek alapja, hogy rendszeresen mozogsz, bőséges vízfogyasztásról és rostbevitelről gondoskodsz. Kanalazz hidegen sajtolt kendermag olajat is, ami értékes Omega zsírsavaival támogatja egészséged, és egészítsd ki étrended mikronizált Gingko Biloba kivonattal, ami az egész test vérkeringését serkenti, így az agyi mikrokeringést is, és javítja a végtagok (hideg láb és kéz) vérellátását is.

Tanulás közben figyelj arra, hogy tarts rendszeres időnként szünetet, úgy, hogy ilyenkor átmozgatod a testedet a friss levegőn. Számomra óriási siker volt, amikor felülvizsgáltam tanulási technikámat, és elkezdtem rajzos, ábrás jegyzeteket készíteni. Sokszor színes papírokat és hírességek fotóit is bevetettem a könnyebb kötések miatt, mert vizuális típus vagyok. Lehet, hogy Neked is beválik….

Sok sikert kívánok a felkészüléshez!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita