Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Segítsèget szeretnèk kèrni a választásban! :) Először azt írom, hogy mi is a problèma: csak hasra hízok, illetve csípőre. Egyènkènt vèkony vagyok, sportolok is, nagyon sokáig egyáltalán nem is híztam. (173 cm-hez èvekig 50 kilós voltam, azaz nagyon vèkony, aztán elkezdtem fogamzásgátlót szedni, ès most 63 kg vagyok. persze nem állítom, hogy a fogamzásgátló miatt jöttek fel a kilók Ami nem sok, csak gyakorlatilag ha felszedek 2 kilót, az rögtön a hasamra jön fel, viszont ha lemegy, biztos, hogy nem onnan fog lemenni. :) ) A kérdésem: Lipo+ vagy Cotipsilium Kinetic, vagy valami más? Akció van, meg is rendelném! :) Nagyon köszönöm a segítséget! :) ez lemaradt: az emèsztèsem sem a legjobb, van, hogy 2-3 naponta megyek csak wc-re. Puffadok, ha iszok reggel egy pohár vizet, már látszik a hasamon. Szóval a kèrdès mèg mindig ugyanaz: lipo+ vagy Cotipsilium Kinetic, vagy más? Köszönöm: Kata :) Kata

2016-03-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kata!
A leírtak alapján helyesen választottál: a problémádra elsősorban valóban a Lipo+ Koncentrátum® kúraszerű használatát ajánlom, amely az egyik legmegbízhatóbb, prebiotikus rostokat is tartalmazó bélflóraépítő és haslapító főzetünk. Nem csak laposabbá teszi a kiálló hasfalat, de hosszabb távon is megszabadít az úszógumiktól - teszi ezt természetesen, prebiotikumokkal, illetve 12, egymást szinergiában erősítő gyógynövényekkel.

Azért hangsúlyozom a bélflóraépítő szerepét, mert számodra most ez a kulcsszó! A bélrendszered egyértelműen egyensúlyvesztésről jelez. Helyesen szemezted ki magadnak a Cotipsilium port is – ez a készítmény valóban gyönyörűen megtámogatja a jó emésztést. Főként, ha nem csak rostokkal szeretnéd segíteni a munkáját, ugyanis pontosan a Cotipsilium az, ami ennél jóval többet is tud.

A Cotipsilium porban található, gabonákból fermentált enzimek csökkentik a túlzott bélgáz képződést, a koncentrált gyömbérolaj kivonat, tamarinusz, körte, psyllium pedig összedolgozva egymással ugrásszerűen megnöveli a tápanyag-felszívódást. A Cotipsilium használatakor nagyon fontos megemelni az elfogyasztott folyadék mértékét, amelyhez a Lipo+ Koncentrátum® is hozzájárul: egy kupaknyi főzetet másfél liter tiszta vízben feloldva kell megiszogatnod majd egész nap.

A legjobb eredményt akkor érheted el, ha egy profi bélflóraépítő kúrát is beiktatsz (semmi akadálya az együttes kúrának), ehhez pedig a Ferzym® plus kapszulánál jobb nem is kell: 7 milliárd hasznos bélbaktériumot, méhpempőt, mikronizált sárgarépa port tartalmaz, és egy olyan szabadalommal (DUAL COATED® technológia) készült, amely aktívan, stabilan tartva juttatja el az emésztőrendszerbe a pre- és probiotikumokat.  Remélem, segített a válaszom a döntésben! Üdvözlettel; Rudolf Rita