Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Segìtségedet szeretném kérni! Sajnos a combomon lévõ felesleg "leolvasztása" nagy harcot jelent számomra, pròbálkoztam már sok mindennel de eredménytelenül. Milyen termeket/termékeket ajánlasz, ami beindìthatja a zsìrégetést? Válaszodat várva, Köszönettel, Judit

2017-09-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Judit!

Nagyon fontos, hogy tud: nem egy hatóanyag fogja beindítani a zsírégetést, hanem a rendszeres testmozgás (hetente minimum 3x1 óra) és a szénhidrátcsökkentet diéta (180-200g/nap), sok-sok folyadékkal (20 testsúly kilogrammonként 1 liter víz). A célzott tápanyagok, étrend-kiegészítők mindössze ezt a folyamatot gyorsítják fel.

Amikor lassan halad testsúlycsökkentő kúránk, vagy stagnáló időszakban vagyunk, akkor mindig visszatérek az alapokhoz az anyagcsere serkentés legfontosabb lépéséhez a sav-bázis egyensúly visszaszerzéséhez, a béltisztításhoz és a bélflóra építéshez. Ehhez 2 kiegészítőt ajánlok alkalmazni a diéta mellett, hogy miket és miért, azt ide kattintva olvashatod! 

Ezekkel kellene indítani, legalább egy 60 napos minimumkúra keretében!

Ha ezzel megvagy, akkor két olyan terméket is ajánlok Neked, amelyek célterülete pont a combok körtérfogatának csökkentése;  

Belsőleg a Gambe Slim® gyógynövény koncentrátum, 1500mg kötőszövet erősítő kollagént, érfal erősítő, vér- és nyirokkeringést fokozó gyógynövényeket tartalmaz így ez a termék ajánlott olyan testsúlycsökkentő diéta kiegészítéseként, ami a lábak  szálkásítását - célozza meg.

Külsőleg pedig kezd el a Chilli gél  használatát, nagyon részletesen írunk az oldalon arról is, hogyan érdemes Peeling kesztyűvel  és a Speciális Testtekercselő fóliával együtt használni.

A kiemelésekre kattintva tudsz részletesebben olvasni a termékekről.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita