Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Sajnos tavaly novemberben HPV vírust diagnosztizáltak nálam amire az orvosom először csak immunerősítést javasolt ill. hogy le fogja győzni a szervezetem és lényegében ne is csináljak semmit, aztán orvost váltottam és túl vagyok egy isoprinisine nevű gyógyszeres kúrán. A jó hír, hogy már két alkalommal is jó lett a rákszűrésem eredménye ami tavalymég P2 volt, de sajnos a napokban tudtam meg, hogy a HPV vírus ugyanúgy megmaradt. Az orvosom most a védőoltást javasolja, viszont mi a párommal szeretnénk babát mivel már 37 éves vagyok, aminek a doki szerint most nincs is akadálya, majd utána kapnám meg az oltást. Én azt szeretném kérdezni tőled, hogy mit javasolsz ilyen esetben immunerősítőnek ill. a vírus ellen. A doki magas c vitamin dózist javasolt csak. Köszönöm válaszodat előre is. Üdvözlettel Anita

2018-09-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anita!

A HPV, azaz humán papillómavírus nem egy kórokozó, hanem vírusok egész kolóniája. Természetes mikrobaölő kivonattal, szervezeted méregtelenítésével és – mint ahogy írtad is - immunerősítéssel tudsz a legtöbbet tenni ellene.

Így figyelmedbe ajánlom természetes antibakteriális, vírus ellenes, gomba –és parazitaölő összetevőket tartalmazó FitoTree kivonatunkat , szervezeted saját méregtelenítő és salaktalanító tevékenységét fokozó Puridren® koncentrátumunkat, és Lipo+ főzetetünket.

Immunerősítésre nagyszerű megoldás az orvos által is javasolt nagy dózisú Retard C-vitamin, aminek napi adagja 2000mg legyen. Ugyanakkor az immunerősítésből nem érdemes a bélflórát támogató tápanyagokat sem kihagyni, hiszen a bélflóra egyensúlya biztosítja immunrendszered 70%-át, és annak egészsége egyébként is alapvető fontosságú bármilyen vírusfertőzés esetén. A bélflóra táplálásához a Ferzym® bélflóra ampullában  található 7 milliárd élő probiotikus törzs, és prebiotikus rostok támogatnak majd.

A kiemeléseken keresztül, tovább tudsz olvasni.

Szervezeted ellenálló képességének szempontjából nagyon fontos még a stresszmentesítés, a lelki egyensúlyra való törekvés.  A kiegyensúlyozott belső működés, és a pozitív gondolatok rendkívül meghatározóak minden gyógyulási folyamatban. Ehhez érdemes legalább hetente 3-szor 1 órát sportolni, mozogni. Kezdetben az ütemes séta, és kirándulás is megteszi.

Ne feledd, folyamatosan együtt kell működni a kezelőorvosoddal is. A HPV továbbá folyamatos szűrést igényel.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita