Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Sajnos szomorúan tapasztaltam, hogy a nemrég vásárolt cotifibra termék nekem nem megfelelő! (borzalmasan kellemetlen tüneteim voltak)Van mód a visszavásárlására részletekről?4+1-est vásároltam, 4doboz bontatlan maradt. Köszönöm Szilvia

2018-01-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szilvia!

Természetesen visszavásároljuk a bontatlan dobozokat.

Ugyanakkor fel kell hívnom a figyelmed arra, hogy a béltisztító kúrák első időszakban előfordulhatnak hasmenéses, székrekedéses, akár puffadásos tünetek is. 

Hiszen a Cotifibra bélradír, egy olyan béltisztító, ami a bélflórában kolonizálja, sokasítja a hasznos bélbaktériumokat. A bélflóra akkor van egyensúlyban, ha 80%-os többségben élnek ott ezen hasznos mikroorganizmusok, és 20%-os kisebbségben az olyan patogének, mint a Candida gomba, vagy az E. coli baktérium.

Ez az egyensúly azonban igen gyakran felborul és a patogének képesek nagyobb százalékot ölteni. A prebiotikus rostanyagok ezt az egyensúly billentik vissza, de ha például megnövekedett a százalékos mennyisége a Candidának, akkor székrekedést, ha az E. colinak, akkor hasmenést tapasztalhatunk a kezdetekben, hiszen mindenki a túlélésre fog hajtani. Ezek a tünetek azonban természeti törvények, magyarul a méregtelenítés első szakaszának velejárói. Mindez legkésőbb 7-10 nap alatt megoldódik, és ha bőséges folyadékbevitelről is gondoskodunk, akkor még gyorsabban. 

Amennyiben megírod nekem az elérhetőségedet az info@anatur.hu címre, mindenképpen felvesszük veled a kapcsolatot és legyeztetjük a részleteket a visszaküldéssel kapcsolatban.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita