Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Sajnos rendszertelenül étkezek.Nem eszek sokat,de gyorsan feljönnek a kilók! Inkább vacsorázni szeretek! Próbáltam sok mindent,próbáltam avzöldbab,króm párost,én nem éreztem változást. Most a sprayn gondolkozok. Mit javasolsz? Köszi:Andi

2019-07-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andi!

Nincs mese a változásokhoz Te kellesz, hiszen az étrend-kiegészítők – a nevükben is benne van -, saját testsúlycsökkentő és egészségvédő törekvéseid eredményességét fokozzák. Segítenek abban, hogy gyorsabban érj célba, és, ha stagnálsz, átlendítenek a holtponton. Mankók, melyekre nyugodtan támaszkodhatsz, de nem képesek helyetted életmódváltásod helyettesíteni.

Kattints ide az „Életmódváltás 5 apró lépésben” című, nagyon tömör kis összefoglalóhoz, hogy el tudj indulni az „új Én” felé.

Elsőnek nem is feltétlenül az a kérdés, hogy „MIT”, hanem a „HOGYAN”.

Ugyanis rendszertelen étkezéssel, pontosan azt éred el, amit írsz. Azért nem lehet tartósan elérni az egészséges testsúlyt csupán koplalással, mert szervezetünk okos! És azt az „üzemanyagot” amit nap közben nem kap meg elegendő mennyiségben, azt az esti nagy étkezésből fogja magának elraktározni. Azt javaslom első lépésnek kezdj el ezen változtatni. Nem kell mindent egyszerre, ahogy az összefoglalóban is szerepel: apró lépések. Először kezdj el reggelizni. Aztán építs be a napirendbe egy kis tízórait, legalább egy banánt vagy egy szál répát, vagy amit szeretsz. És így tovább.

A cikk végén látod majd a Puridren® főzetet, egy sav-bázis egyensúly megteremtését célzó folyadékot , ami nagy segítségedre lesz az életmódváltás elején, na meg a tartós sikerek megalapozásában.

Ugyanis serkenti az anyagcserét, ezzel megindítja a fölöslegesen elraktározott salakanyagok kiürülését a szervezetből, mellette „megtanít” a megfelelő folyadékfogyasztásra, ami ugyancsak fontos az egészséges testsúly elérésében. Hozzájárul tested sav-bázis egyensúlyához, ami elengedhetetlen a normál anyagcsere folyamatok szempontjából.     

A Puridren® kúrával párhuzamosan pedig, belevághatsz egy Kalory Emergency kúrába, ami egy nopal kaktusz és króm alapú étvágycsökkentő kiegészítő. Nevezhetnénk akár zsírmágnesnek is, de kifejezetten az „össze-vissza” étkezéssel küzdőknek lett kifejlesztve, mert 4 oldalról is segít, hogy a szervezet ne halmozzon feleslegesen zsírokat.

Viszont ha bele is vágsz a kúrákba az nem jelenti azt, hogy helyettesíteni fogják az életmódváltásodat.

Apró lépések és menni fog, hidd el.

Sok sikert a kúrádhoz!
Somogyi Rita