Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Sajnos nagyon dagadtak a lábaim ,ezért kerestem valamilyen természetes terméket,ami ezt megakadályozza Megrendeltem Diurerbe-t (italt) és a gamble sim -et és elkezdtem használni.Nekem bevált a 2. üveget iszom most. Mivel a lábammal csodát tett ez a két termék,arra gondoltam kipróbálok mást is. A Lipo és a Puriden is megérkezett,és most javaslatot szeretnék kérni tőled a "szedésükkel" kapcsolatban. Még nem tudom a 4 litert hogy fogom meginni :) Köszönöm szépen a segítségedet.

2020-09-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Edit!

Köszönöm a visszajelzésedet, és nagyon örülök annak, hogy beváltak számodra a termékeink.

A Puridren® és Lipo+ főzetekből a napi adag 25-25 ml, azaz egy kupak, melyet másfél liter vízben kell feloldani, és ezt kortyolgatni napközben (lehetőleg öt részletben, a Puridren®-es hígítást az étkezések előtt, míg a Lipo+-t az étkezések után).

Ha eddig lényegesen kevesebb folyadékot fogyasztottál, akkor ne egyik napról a másikra akard drasztikusan megemelni a folyadékbevitelt. Oldd fel kevesebb vízben a két koncentrátumot, majd növeld fokozatosan az adagot, amíg el nem éred a másfél litert.

A bőséges folyadékfogyasztás nemcsak a tisztítókúra sikeréhez szükséges, hanem pl. a vízvisszatartási problémák ellen is tehetünk vele. 

A kúraidő, az egyensúlyvesztés mértékétől függően, minimum 60 – maximum 120 nap.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita