Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Sajnos én is csak ismételni tudom amiket eddig írtam, hogy már voltam azokon a vizsgálatokon is amiket írt és amikre a fülészeten küldtek el de nem derült ki semmi. Ezért is írtam, hogy az orvosok azt mondják hogy a fülzúgás egy megfejthetetlen terület és bele kell törődni el kell fogadni. Sajnos csak ezekre jutottam de ezeket már sokszor leírtam és azért írtam már ide hátha itt van más javaslat mivel Ön sok emberrel beszél meg ért is hozzá. Nem a netről diagnosztizáltam magam és a többiek sem akikkel beszéltem erről, ők is mind végigjárták a vizsgálatokat amikre az orvos elküldte őket és ott se derült ki semmi csak hogy bele kell törődni mert nem lehet elmulasztani. De mindegy akkor nem írok majd ha megoldódik megírom hogy mitől és hogyan hogy másoknak is segíthessek:)

2021-09-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

Egyrészt nem én jelölöm ki az ajánlott vizsgálatokat, hanem a kezelőorvos, vagy megfelelő szakorvos. Nem az én javaslatom alapján kell szakorvosi kivizsgálásra menni! És az én javaslatomban szereplő labor, és diagnosztikai eljárások csupán irányadóak! Kérlek olvasd vissza az eddigi levelezésünket a témában! Én megteszem minden alkalommal amikor írsz, nehogy valamit kihagyjak! Eddig arról tudok, hogy született egy rosszul felépített vizsgálati terv szerint egy rosszul felépített diagnózis. Már ne haragudj de erről nem én tehetek.

Ha egy orvos ilyet mond, hogy ez egy „megfejthetetlen terület” én ebbe nem nyugszom bele! Nincs ilyen. Ennek alapján, hogy várnád el tőlem, hogy egy „megfejthetetlen területet” megfejtsek. Már ne haragudj, de azt gondolom teljes tudásommal próbálok neked segíteni, de varázsló nem vagyok.

Ha orvosok, megfelelő diagnosztikai eszközökkel (bár nem gondolom az eddigi levelezésünk alapján, hogy minden utat végig jártál) nem tudják a panaszod/betegséged okát, megállapítani, én innen a másik monitor elől, hogyan tudnám.  

És igen találgathatunk, és ajánlok neked nagyon szívesen olyan kiegészítőket, amik a 25 éves praxisom során ilyen esetekben BEVÁLHAT, de sajnos még mindig azt gondolom az eddigi levelezéseink alapján, hogy te ezt a Kérdezz-felelünk fület egyfajta mentsvárként értelmezed, hogy ne kelljen orvoshoz menni. Sajnos ez azonban nem erre való.

Leírtam, azt is hogy valószínűleg rossz vizsgáltra küldtek! Elmentél másik vizsgálatot kérni? Tettél valamit annak érdekében, hogy kiderüljön az első „fals” eredmény után a konkrét ok? Felhívtad a Rólunk fülön, Bakanek Doktorúrat? 

De zárjuk is rövidre, úgy gondolom, hogy amit innen a neten keresztül meg tudtam tenni azt megtettem, még akkor is ha te ezt nem így érzed. Ha Te ezt nem így érzed nagyon sajnálom. Itt mi nem diagnosztizálunk, nem állapítunk meg betegségeket, hanem a lehető legjobb tudásunk szerint ajánlunk kiegészítőket!

Bármikor írj rám, ha tudsz konkrétabbat, addig pedig a fentebb ajánlott kiegészítők szedését javaslom továbbra is.

Szeretettel:

Somogyi Rita