Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Sajnos a honlapotokon nem tudok írni, valami nem jön össze. Február 6 óta használom a Puridren-t, a használati útmutató szerint. A kérdésem az lenne, hogy antibiotikum mellett is ihatom folyamatosan vagy függesszem fel erre a hét napra? Felső légúti megbetegedés, bakteriális. Lázam nincs. Egy korábbi kérdésem lett volna, hogy műtét idején mi a teendő. Holnap lett volna laporoszkópos méheltávolításom, ami most meghiúsult egyelőre, de ez időre mit javasolsz, le kellene állnom a Puridren-tel vagy nem vagy mennyi időre? Nem gond egy pár napos kihagyás? Egyébként mint a hozzászólók többségénél nálam is az első héten iszonyatos fejfájás jelentkezett a fejem jobb felén, egész le a nyakamon át a csuklyás izomba. Először nem tudtam mire vélni, aztán gondoltam, hogy valami elkezdődhetett, aminek örültem. Nagyon sokat pisilek. Energikusabbnak érzem magam. Súlyfeleslegem nincs, igazából méregtelenítésnek számom. Csak egy észrevétel: azt írjátok, hogy egy kupaknyival kell a "szerből", ami 20 ml, a javasolt 25 ml helyett. Melyik a mérvadó? Válaszaidat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Tímea

2018-02-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Timea!

Nem szükséges felfüggeszteni a kúrát az antibiotikum szedése alatt, mindössze a 2 készítmény elfogyasztása között hagyj ½-1 óra szünetet. A műtét kapcsán mindenképpen azt ajánlom, hogy a kezelőorvossal egyeztess arról, alkalmazhatod-e ez idő alatt a terméket. Ha  nem javasolja, akkor nyugodtan hagyd ki azt a néhány napot.
Nem mindenkinél jelentkezik diszkomfort érzet a termék alkalmazásának elején, ha igen, akkor ez mindössze annyit jelent, hogy elkezdődött a méreganyagok ürülése, de mint ezt Te is tapasztaltad, néhány napig tart csak, és utána egyre frissebbnek, energikusabbnak érzed magad.

A kupak mércézése valóban 20 ml-ig van, azonban ha csordultig töltöd az pont 25 ml, ami megfelel az ajánlott napi adagnak.

Tisztelettel: Somogyi Rita