Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Rendszeres vásárló vagyok,nagyon elégedett minden általam kipróbált termékkel.Abban kérném a segítséget,hogy nyaki porckorong sérvem van,mely már karzsibbadást okoz...Mit tudna nekem erre ajánlani? Üdv:Natália

2017-05-31
Somogyi Rita válasza:

Kedves Natália!

Amennyiben még elkerülhető a műtét, abban az esetben lényegesen tudsz javítani a helyzeten és a kellemetlen tüneteken. Ehhez azonban a legtöbb esetben gyökeres életmódbeli változtatások kellenek.

  1. Nagyon oda kell figyelned a bőséges folyadékbevitelre, hiszen a porckorongjaink zselés anyagok, melyeknek egészségéről bizony az évek előrehaladtával egyre fokozottabban kell gondoskodnunk. A Kollagén Facelift® koncentrátum  együttes alkalmazása a Szerves Hialuronsavval  és Szerves C-vitaminnal sokat javíthat ennek a zselés szerkezetnek az állapotán. Természetesen nem fog egyik napról a másikra helyreállni így legalább a 120 napos kúrában érdemes gondolkoznod.
  2. Nem is hinnéd mennyire fontos a stresszmentesítés. Biztos észrevetted már, hogyha egy kicsit idegesebb vagy feszültebb vagy valami miatt, akkor másnap mennyivel rosszabb.Ehhez egy Adaptogén gyógynövény összeállítást  javaslok neked.
  3. Kevesen tudják az Argán olajról, hogy milyen hatásos külsőleg alkalmazva mindennemű ízületi problémánál. Magas hatóanyagtartalma külsőleg az érintett területre kenve gyorsan beszívódik és érezni fogod jótékony hatását.
  4. És én is csak hangsúlyozni tudom, amit gondolom már ezerszer hallottál. Mindenképpen járj szakember vezette gyógytornára, kezdj el szépen lassan mozogni, sétálni. A gyógytornász által ajánlott nyaki tornát akár a munkahelyen is tudod csinálni.

Üdvözlettel:

Rudolf Rita