Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita Rendeltem tőletek,visszértapaszt,kecsketejes szappant(narancs+fahéj)és chilli gélt.Kérdésem az lenne ,hogy tudom ezeket használni,milyen sorrendben?Mivel visszeres probléma esetén nem ajánlott a chilli gél használata,pedig nagyon szeretném használni!Köszönettel:Judit

2017-04-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves R. Tamásné!

Az előző kérdésednél már válaszoltam, de bemásolom ide is a választ:

Kérdésedre válaszolva: a Chilli gél visszeres területeken valóban nem használható. Visszerek jellemzően az alsó végtagokon jelentkeznek, de máshol is előfordulhatnak, például a combokon. Ha a lábszáradon található visszér, hagyd ki az egész területet, és csak a combodon, hasadon, csípődön alkalmazd, ha a combodon is jelentkezett a probléma, akkor értelemszerűen hagyd ki azt is.

narancs fahéjas kecsketejes szappant reggel és este is használhatod fürdés közben. Segítségével kellemes pezsdítő masszázst nyújthatsz még a visszeres területeken is.

Az Erbaven® tapasz célzott kezelést jelent a nagyobb visszereknek, amit a reggeli fürdőzés után használj, és estig feltétlen hagyj fenn. Esti fürdőzésed után pedig jöhet a Chilli gél!

Sok sikert a kúrádhoz; Rudolf Rita