Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Rendeltem Önöktől hepaplus kapszulát illetve lecitint. Szeretném elkezdeni, mivel máj zsírosságot állapítottak meg nálam. De emellett szükségem lenne béltisztításra is. Érdeklődnék hogy ezekkel együtt, egyidőben alkalmazhatom-e a Lipo+ koncentrátumot? Válaszát előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel: Marika

2017-09-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Marika!

Bár használhatod a Lipo+ koncentrátumot  párhuzamosan a Hepaplus  és Lecitin  kapszulákkal, Én mégis a Lipo+ főzet helyett egy magasabb prebiotikus rostanyag tartalommal rendelkező kiegészítőt ajánlok a figyelmedbe ebben az esetben, ami Cotifibra bélradír   névre hallgat.

Ez azért van, mert a Lipo+ koncentrátumot leginkább akkor szoktam ajánlani, ha a tünetek egy éven belüliek, valamint ha a legfőbb cél a haskör-térfogat csökkentése. A májzsírosodás azonban évek munkája, és életmódváltást is megkövetel majd, ami a testmozgást és szénhidrátcsökkentett diétát is jelent, bőséges folyadékbevitellel. A jó hír viszont az, hogy már egy 60 napos kúra is tökéletessé varázsolhatja a leleteket.

A kiemelésekre kattintva tudsz részletesebben olvasni a termékekről.

Sok sikert a kúrádhoz:

Somogyi Rita