Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Rendeltem önöktől A+E vitamint, azt szedem (1.5 dobozzal), de nem tudom , hogy attól, de híztam 3-4 kilót. 40 elmúltam, ülő munkát végzek, keveset eszem és mégis hízok. Főleg comb, fenék , narancsbőr... Erre szeretnék tanácsot kérni, hogy egy lúgosítás rám férne, de mivel kezdjem?

2017-01-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Erika!

Az „Alig eszem, mégis hízok”  jelenség általánosabb, mint hinnéd! Készítettem is egy külön tematikus oldalt, ahol bemutatom a jelenség hátterét, és a hozzá tartozó megoldást. Kattints ide, és olvass tovább>>>  A problémát valószínűleg nálad is az anyagcserét bénító „szemét”, azaz az elsavasodó, méreganyagokkal teli szervezeted működése okozza. Az életmódváltáson túl két természetes, gyógynövényes főzetet a Puridren® Koncentrátumot és a Lipo+® Koncentrátumot ajánlom hozzá.

A ligetszépe kapszulánkra (Gold-Vit A+E) gondolsz, az nem járulhatott hozzá a súlytöbblethez, sőt! Elsősorban úgy ismerjük, mint fantasztikus kiegészítőt hormonális egyensúlyvesztés esetén, de a benne található gamma-linolénsav egyben tökéletes alakformáló is: gátolja a zsírsejtek növekedését, és elősegíti azok felbomlását, ami pedig fogyáshoz vezet. Üdvözlettel; Rudolf Rita