Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Rendeltem Önöktől 2 doboz express diéta csomagot, de sajnos olyan borzasztó íze van mindegyik zacskónak, hogy képtelen vagyok elfogyasztani. Van egy bontatlan csomagom, így érdeklődöm, hogy lenne-e arra lehetőség, hogy ha visszaküldeném Önöknek, akkor helyette az árban küldenének Chillishape krémet. Köszönettel, K. Nóra

2017-02-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nóra!

Sajnálom. Az Expressz diéta valóban nélkülözi az ízfokozókat, ami teljes új, természetes ízvilágot tár elénk. Ízlelőbimbóink elfedéséről sajnos nem az Expresszdiéta, hanem az élelmiszeripar tehet. Az átállást levesek esetében, nagyobb vízhígítással, illetve friss vagy szárított fűszerekkel történő ízesítéssel tudjuk segíteni. Ezt érdemes is megtenni, hiszen a diétacsomag remekmű, óriási lehetőség az ütemes, de egészséges alakformáláshoz. 

Ugyanakkor rendkívül rugalmasak vagyunk, és minden további nélkül visszavásároljuk a bontatlan termékeket. Ha úgy kívánod, annak összegét le is vásárolhatod akár Chillishape gélre is. Kérlek, add meg a telefonszámod az info@anatur.hu címre írva, és kollégánk felhív a részletek egyeztetése végett.

Tisztelettel: Rudolf Rita