Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Rendeltem két dobozzal a májvédő -articsóka készítményből-kb egy hete szedem és 2-3 nap után sokat kell mennem a vécére, -nem meg a hasam- és eddig is melegem volt de most két nappal olyan nagy mértékben folyik a víz rólam,hogy patakokban áll a víz a párnámon nappal is alig van rajtam ruha,és mindenhol vizes vagyok az izzadságtól!Ez lehet,hogy azt jelenti,hogy nyomja ki a mérget a szervezetemből az articsóka készítmény?Ez a fokozott izzadás ez meg fog szűnni? Eddig is szakadt rólam a víz de ez most hatványozottan jelentkezik! Köszönöm a válaszát!

2017-11-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Katalin!

Igen, ez a jelenség teljesen természetes, egy természeti törvény, ha méregtelenítő kúrába kezdünk, és ennek bizony örülünk, mert egyértelmű jele annak, hogy a szervezeted tisztul. Van, akinél a méregtelenítési folyamatra való rásegítés fejfájást okoz, vagy éppen pattanások megjelenését idézi elő…

Ugyanakkor megnyugtatlak, hogy mindez csak pár napig – nagyobb egyensúlyvesztés esetén – max. 2 hétig tart. Sőt, ez fordítva is igaz, aki eleve ilyen problémával küzd, annak egyből a Hepaplus májregeneráló kúrát javaslom.

Lényeges, hogy ilyen esetben sokan az izzadásgátlóhoz nyúlnak. Ne tedd! Ne az izzadást gátoljuk - hiszen aminek ki kell jönni az jöjjön ki - hanem szüntessük meg a szagokat. Ehhez egy pre- és probiotikus biodezodort  tudok neked ajánlani, ami a pórusok eltömítése nélkül biztosít kellemes illatot.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita