Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Rendelni szerettem volna a férjem részére Papaya koncentrátumot, de sajnos a gép nem azt az árat adja végösszegként ami az oldalon van. Ha rendelek 2 db-ot akkor 2999/ db +1 ajándék, de a kosárban 6 nem ez az ár van. Szeretném ha ezt tudnánkpontosítani. Köszönöm Almásiné Edit

2017-01-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Edit!
Igen, sok félreértés volt már ebből, ezért minden rabattban kapható termék leíró szövegében feltüntettük az alábbi magyarázatot:

"Papaya koncentrátum - Most 2+1 vagy 5+5 Akció! Mit jelent ez?
2-t fizetsz, 3-at kapsz! A termék 5999 Ft-ba kerül, de ha most 2 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 3999 Ft-ra csökken! De, ha 5-öt fizetsz, 10-et kapsz! – és ezzel a darabonkénti ár is lefeleződik!

Ha élnél az akcióval, semmi mást nem kell tenned, mint:

- a kosárgomb melletti darabszámos mezőbe 2-es, 4-es (2+1, 4+2) vagy 5-ös, 10-es (5+5, 10+10) számokat írni. Ugyanis a hozzá tartozó kedvezményes darabokat automatikusan INGYEN CSOMAGOLJUK! Vagyis minden második termék után 1-et, vagy minden 5. termék után még 5-öt INGYEN kapsz tőlünk.
- Ezt követően nyomj a kosár gombra, majd
- jön a „tovább a rendeléshez” gomb, ahol véglegesítheted a rendelésed. (Véglegesítés előtt arra is van lehetőséged, hogy a „Telefonos visszaigazolást kérek” szolgáltatás melletti mezőt kipipáld. Ilyenkor a kollégáink visszahívnak, tanácsot adnak, és személyre szólóan egyeztetnek Veled!)

Rudolf Rita