Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Rendben köszönöm szépen. Még egy kérdésem lenne nézegettem máj és epetisztító kúrákat erre tudna valamit ajánlani? Nekem a keserűsós olivaolajos folyadékot ajánlották de olyan ijesztő leírás meg hozzászólások vannak róla, hogy nem merem kipróbálni. Pedig elvileg azzal nagyon sok epekőtől meg lehet szabadulni. Van erre valami kiméletesebb de ugyanolyan hatásos módszer esetleg? Nézegettem a mira vizet is hogy az is epetisztító de azzal nem biztos, hogy kövek is távozna nem? Köszönettel:N

2017-10-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves N!

Az epekövek felszámolása nagyban függ a kő mérettől is. Kérlek, ezzel kapcsolatban minél gyorsabban egyeztess a kezelőorvosoddal, hiszen a nagyobb kövek eltávolítása már sebészi beavatkozást igényel.  

Megelőzésre és kisebb kövek esetén 2 kivételesen erős koncentrátum, a Kolinnal dúsított, szerves Máriatövis mag tabletta és a Lecitin kivonat lesznek segítségedre.

Sőt! – ha a terméknevekre kattintasz, és tovább olvasol, láthatod, hogy egyéb élettani hatásokkal is fel vannak vértezve eme kivonatok. Koleszterincsökkentő hatásuk sem elhanyagolható, hiszen az epekő 80%-a koleszterin (a koleszterin kicsapódik, és kalciummal „kővé” tömörül)!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita