Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Rendben köszönöm, esetleg tudna ajánlani ilyen természetgyógyászt orvost? Neten nagyon sokat találtam de ha esetleg Önnek van ismerőse vagy ajánlása szivesen fogadnám. Egyébként sikerült eljutnom a 3D-s vizsgálatra nagyon kedvesek és hozzáértőek voltak. Igaz nem nagyon derült ki hogy mi miatt lehet ez a gond de mutatta a gépen a sav bázis egyensúlyt és nekem normálist mutatott, doktornő mondta hogy nagyon enyhe sav van mert %-ban mutatta és nekem talán 0,5 %-al volt magasabb a normál értéknél. Mondta hogy talán fantomfájdalom szerű lehet mert az nem természetes hogy ledugnak az ember torkán egy csövet. Végülis egy Rhodiola rosea, nevű kapszulát ajánlottak ami stressze van mivel stresszelek emiatt. Meg még ajánlott egy méregtelenítőt Liquid Chlorophyllt csak abba menta meg citrom van így azt nem mertem, mert úgy tudom a mentol meg citrom nem a legjobb ha sav van. A spirulinát is néztem azt hiszem az Önöknek is van az jó lúgosító? A csíráztatott görögszénamag akkor jó a savra? Mert úgy olvastam hogy elvileg az felszívja. Köszönettel

2020-12-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszti!

A Rólunk menüpontban megtalálod orvosunk, Dr. Bakanek György elérhetőségét. A Doktor Úr életmód-szaktanácsadó orvos, biztos vagyok benne, hogy tud Neked segíteni, hogy merre indulj tovább. 

A spirulina alga segíthet visszaállítani a szervezet sav-bázis egyensúlyát, mint ahogyan a csírák (akár a görögszéna csíra is), mint élő, friss élelmiszerek is.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita