Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Remélem,tudsz segíteni. A problémám,hogy évente egyszer jelentkezik nálam egy gombóc szerű érzet a torkomban.Megfigyeltem,hogy ez akkor jön elő,amikor nagyon stresszes vagyok,vagy valamilyen lelki problémám van. Változó korban is vagyok, azóta kicsit ingerlekeny, levert és fáradt is vagyok. Az éjszakai nem alvasról ne is beszéljünk ☹️ Szedem a jam gyökeret,ez mellé rendeltem Tőled fekete köménymag olajat és mindennap eszem egy kanál citrom-méz-gyömbér kombót. Mit ajánlanátok? Köszönöm válaszod: Éva

2019-04-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva!

Elmondásod szerint ez a gombóc akkor jön elő, amikor stresszes vagy, és én is úgy vélem, hogy a háttérben stressz állhat. Ezért ajánlom figyelmedbe az adaptogén kivonatokat egyesítő Stress® Control  kapszulát, mely segít alkalmazkodni a minket érő fizikai és szellemi stresszhez. Kiegyenlíti a szervezet működését, azáltal, hogy az alulműködő szerveket serkenti, míg a túlműködőeket visszafogja.

A korábbi levélváltáskor javasoltam a Mikronizált Lepkeszegmag tablettát. Ezek a tabletták fitoösztrogéneket tartalmaznak, melyek olyan növényi vegyületek, mint a női nemi ösztrogén, csak nincs ösztrogén mellékhatásuk, így teljesen biztonságosan fogyaszthatók. Enyhítik a változókor tüneteit, mint amilyenek a hőhullámok, és az éjszakai verejtékezés is. Kezdd el fogyasztani, akár a yam gyökér mellett is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita