Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Remélem, nem kapok kilométerhosszú bevásárlási listát, mert rengeteg a bajom, én már tényleg nem tudom és nem tudom mit tehetnék, mert kivizsgálások szerint nincs bajom. Talán a menopauza felé közeledek, korban már belefér, bár egyelőre nincs gond a havimmal. Elég gyakran fáj a fejem, gyakran vagyok ingerült, pedig ez nem volt jellemző rám. Pakolódnak rám a kilók, pedig diétásan eszem, mert ha olyat eszem, akkor nem bírja az epém, könnyen felpuffadok. Ez utóbbi nem új, volt aki azt mondja,hogy a rossz emésztésem miatt olyan érzékeny, rozáceás a bőröm. Kenegetem, de nem változik. A hajammal sem vagyok elégedett, már rövid frizurára vágja a fodrász, mégis töredezik. Összességében ennyi… Üdvözlettel: Lovasi Károlyné (55)

2016-01-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Lovasi Károlyné!

Rövidebb lesz ez a bevásárlási lista, mint hinnéd! A Ligetszépe olaj hatására sokaknak megoldódtak már a tiédhez hasonló problémák, érdemes kipróbálnod. A biológiailag aktív esszenciális zsírsavakat tartalmazó Gold-Vit Ligetszépe olaj ismert és kedvelt hajszépítő, körömerősítő és bőrvédő – főként, ha az érzékeny, aknés, rozaceás, esetleg pikkelysömörös a bőröd -, de ennél sokkal többet is tud! Hormonkiegyensúlyozó (nem csak a PMS, de még a menopauza tüneteit is enyhíti), javítja a méhfunkciókat, gátolja a gyulladásos folyamatokat, csökkenti a fejfájást, védi a májat, epét (az alkoholleszokásban is segít), javítja az idegműködést és természetes súlykontrolt biztosít azzal, hogy gátolja a zsírsejtek növekedését.

Ha ligetszépe készítményt keresel, mindenképp az egyedi, szabadalommal védett (FlowCaps®) technológiával készült Gold-Vit® Ligetszépe kapszulát ajánlom, ugyanis ebben fokozottabban érvényesülnek a hatóanyagok. A különleges kapszuláról, a benne található biotinról, A és E-vitamin pelletekről itt olvashatsz többet: Szabadalommal védett ligetszépe olaj Üdvözlettel; Rudolf Rita