Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita :) Régóta makacs narancsbőrrel küzdök, annak ellenére hogy rengeteget sportolok,egészségesen étkezem,és a súlyommal sincs problémám. A Gamble Slim-et szeretném kipróbálni, hátha segíthet, erről szeretném kikérni a véleményedet és a tanácsaidat.Továbbá egy olyan kérdésem lenne hogy a termék nem befolyásolja e a fogamzásgátló tabletták hatékonyságát,illetve alkalmazható e fogamzásgátló szedése mellett. Köszönöm :)

2019-03-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Viktória!

Ma már tudjuk, hogy a cellulit kiváltó oka az ösztrogén, és azt is, hogy a test bármelyik részén található zsírt, anyagcsere és hormonális hatások szabályoznak. A megfelelő ösztrogén anyagcsere érdekében fontos, hogy csökkentsük a napi szénhidrátbevitelt, és jelentősen megnöveljük a rostbevitelt. Ehhez tökéletes választás a Cotifibra bélradír, mert annak folyékony ivótasakjai 7000 mg prebiotikus rostot rejtenek magukban.

Mivel növelni kell a folyadékbevitelt is, és fokozni a nyirokkeringést, így a Gambe Slim® főzet természetesen nagyszerű választás. Kollagén tartalma feszesíti a bőrt, a gyógynövények pedig elősegítik a salakanyagok fokozottabb távozását.

Makacs narancsbőr esetén a Gambe Slim® főzetet kiegészítheted, a salaktalanító-vízhajtó gyógynövényeket koncentráló Diurerbe® tablettával is, mert a vízvisszatartás és a cellulit természetüktől függve kapcsolódnak egymáshoz.

A folyadék visszatartást okozó tényezők többsége a bőr szilárdságának csökkenését, az alacsony fokú gyulladást, a kötőszöveti fibrózist és a zsír felhalmozódását is okozhatja, ami szó szerint befolyásolja a cellulit minden aspektusát, így a folyadék visszatartás általában a cellulitisz problémájához kapcsolódik a legtöbb nőnél. A jó cellulit kezelés mindig hatékonyan kezeli a folyadék visszatartást, valamint a cellulit egyéb szempontjait.

Külső kezeléshez figyelmedbe ajánlom  Chillishape®gél toptermékünket, aminek eredményességét tovább fokozhatod, ha fürdés közben masszázskesztyűt majd a Chilli gél felkenése után pedig speciális, lélegző kozmetikai fóliát  is használsz az adott testrészen.

Évek óta fennálló panaszok esetén a hosszabb, 120 napos kúraidőkre rendezkedj be.

A Gambe Slim® és a Diurerbe® ugyan nem befolyásolják a fogamzásgátló tabletta hatékonyságát, de célszerű elkülönítve, legalább 2 órás különbséggel bevenni őket.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita