Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Régóta küzdök aranyérrel, majdnem egy hónap kellett, hogy visszahúzódjon, de még így sem teljesen tökéletes ( külső és belső aranyerem is van ). Tudom, hogy a táplálkozásra, rost és folyadékfogyasztásra a jövőben figyelni kell, ez már rendben, de az ér visszahúzódását mivel tudnám segíteni? Hetente, két hetente előfordul egy nagyon pici vérzés ( külső aranyér ) wc-re menés alkalmával, de azonnal magától meg is szűnik. Úgy vettem észre, hogy ez a vérzés hosszabb ülés után vagy akkor jön elő, vagy ha előtte nap megpróbáltam kicsit sportolni. Ilyenkor engedélyezett egyáltalán a sport? Vénaerősítő tablettát szedtem eddig, illetve külsőleg gyógyszertári krémekkel kenem. Azok használtak, de borzasztó lassan. A kezdeti állapothoz képest már nagyon jó, de mégsem múlt el, illetve nagyon félek attól is, hogy újra kialakul. Tudnál esetleg javasolni valamit?Köszönöm szépen Ditta

2020-07-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ditta!

Sajnos érpanaszokkal minden esetben fel kell készülni a hosszabb terápiára is. És én sem tudnám szebben megfogalmazni az általad elmondottakat az életmóddal kapcsolatban. Mozogni is nagyon fontos, persze csak kíméletesen, soha ne erőltesd túl magad.

Az ajánlott kiegészítőkkel kapcsolatban pedig bemásolom neked egy másik kedves vásárlónknak adott válaszom linkjét, aranyérrel kapcsolatban. Ide kattintva olvashatod. 

Mielőbbi jobbulást kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita