Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Èrdeklődni szeretnèk,hogy 5hete zúg a fülem mit lehetne tenni vele.Már kimosták de semmi változás. A vèrnyomásom jó,ginkot eszek.Válaszát előre is köszönöm. Bencsik Mátyás

2018-01-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Bencsik Mátyás!

Sajnos a fülzúgás pont egy olyan tünet, aminek számos kiváltó oka lehet, sőt számos formája is van, így itt is az a legfontosabb, hogy a kiváltó okokat megtaláljuk, de ebben csakis szakorvos fog tudni segíteni. Amíg pontos diagnózist nem állítanak fel, addig csak találgathatunk. Még az sem mindegy, hogy csak az egyik vagy mindkettő zúg-e, és sorolhatnám még nagyon sokáig a jellemzőket…

A 3 legismertebb étrend kiegészítő fülzúgásra az általad is említett páfrányfenyő, a szerves cink és a magnézium.

A páfrányfenyő tágítja az agyi vérereket, és ez azért fontos, mert az agy rossz vérellátása a belső fül egészségére is hatással van, és a jelenség fülzúgást okoz. Fontos a termékválasztásnál a ginkgoflavonoid tartalom, mely ebben a termékben standardizálva, nagy dózisban és a mikronizált technológiának köszönhetően, tökéletes biohasznosulást mutatva érhető el.

A cink  nélkülözhetetlen a belső fül egészséges működéséhez, és alacsony szintjét már számos tanulmány összefüggésbe hozta a fülzúgás kialakulásával és annak súlyosbodásával. Fontos a szerves forma és a dózis, ami napi 50mg legyen.

A magnézium az idegek működését serkenti, és fontos szerepet játszik a hallásban, ráadásul alacsony szintje gátolja az agy vérkeringését. A magnézium alacsony szintje az emberi szervezetben, ma már népegészségügyi probléma. Pótlását szerves, kelátolt formában érdemes megtenni a tökéletes felszívódás okán.

Ha idegi alapú a fülzúgás, akkor a fenti kiegészítőkkel együtt fogyaszthatod az adaptogén gyógynövényeket tartalmazó Stress® Control kivonatot. A stressz lépten nyomon velünk van, és szinte minden betegség kiváltásában részt vesz. Az adaptogén gyógynövények a szervezet stresszhez való alkalmazkodását segítik elő, és segítik a szervezet szélsőséges fizikai és szellemi terheléséhez való alkalmazkodást. Harmonizálják egyes belső elválasztású mirigyeink, valamint az immunrendszerünk működését. Amennyiben arra van szükség lelassítják a túlműködő, miközben felgyorsítják az alul működő szerveinket.

A kúraidő azonban hosszú, minimum 120 napos kúrára kell berendezkedned!

Mit tehetsz még? Kerüld a koffeint, a nikotint és mozogj rendszeresen, hetente minimum 3x1 órát, mert a testmozgás nagymértékben javítja a keringést.

Részletesen tudsz olvasni a termékről, ha a kiemelésre kattintasz.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita