Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Règóta szenvedek a kiálló hasfaltól, puffadástól, tudom, h mèregtelenìtenem kellene, ill. a májat tehermentesìteni, de nem mertem(ek) belevágni amìg szoptatok. A Cotifibránál olvastam, h terhesek is alkalmazhatják, de a szoptatásról nincs szó! Ebben kèrnèm a segìtsèged, lehet-e, ill. hogy mit alkalmazhatnèk mèg (egyèbkènt 2,5 èves a lányom, csak alváshoz szopizik)? Nagyon köszönöm, Karola

2017-04-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Karola!

Nagyon jól tetted, hogy nem vágtál bele semmilyen tisztító kúrába: terhesség és szoptatás alatt ugyanis nem ajánlott semmilyen méregtelenítést elkezdeni, nehogy méreg anyag jusson a pici szervezetébe.

A Cotifibra Bélradír   viszont használható terhesség, vagy szoptatás alatt is, hiszen ő magas prebiotikus rosttartalmának köszönhetően kezdi el egyensúlyba hozni a bélflórát. Ennek eredményeképpen szűnhetnek meg az olyan kellemetlen tünetek, mint amilyen a puffadás is. A Cotifibra minimum kúrája 60 nap ezt érdemes betartanod. Ehhez most 4+1 akció keretén belül négy doboz áráért ötöt adunk. Ez fedi le a 60 napos alapkúrát.

Amíg szoptatod a picit, más terméket nem is ajánlok. Az azt követő időszakra viszont érdemes végigolvasnod a fogyókúrás termékválasztónkat . ;-)