Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Puridren, gambe slim, chillishape + DIURERBE hasznalhato egyutt? Vegleg le akarok szamolni a narancsborrel. Amennyiben nem, mit ajanlanal? Azota rossz a helyzet miota 10 oras ulomunkat vegzem. Sport es egyeb dolgok nem javitottak rajta sajnos, izmosodom de minden megmaradt felette. Elore is koszonom!

2016-04-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Emese! Telitalálat!
Ebben az esetben a kötőszövetet erősíteni kell, míg a nyirokkeringést serkenteni. Ebben fog segíteni a Puridren® lúgosító-méregtelenítő koncentrátum és a Gambe Slim® vér-és nyiroktisztító, érfal- és kötőszövet edző főzet. A Diurerbe® tabletta mindig akkor jön szóba kiegészítésként, ha makacs narancsbőrrel állunk szemben, vagy ülő munkát végzünk, de a Te estedben mindkettőről szó van.

Fontos, hogy a napi folyadékbevitel 2,5-3 liter között legyen! E nélkül nem lehet sikeres a kúra. A főzetek itatják magukat, így azt nem lesz nehéz betartani. A kúra ideje alatta a fehér cukorról, fehér lisztről és tejről le kell mondani.

Természetesen, ha nekiállunk egy minimum 60 napos belső kúrának, akkor a külsőleg használható mankókat kár lenne kihagyni. Erre tökéletes a Chilishape® gél, és a benne található kapszaicin, ami falja a centiket, ha a fenti szempontoknak megfelelünk.

A siker ezek után természetesen nem maradhat el! Rudolf Rita