Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Propoliszos és szicíliai tengeri sót tartalmazó orrspray iránt érdeklődöm. Engem 6 évvel ezelőtt többek között orrsövény ferdülés, orrpolip és kétoldali arcüreggel műtöttek. Ha megfázom,náthás leszek,sajnos nagyon nehezen jövök rendebe és nálam gyakori az orrdugulás,orrnyálkahártya duzzanat. Ez a termék alkalmas arcüreggyulladás kezelésére,orrváladék könnyebb eltávolítására,orrnyálkahártya duzzanatra és orrdugulásra? Nagyon jó lenne. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel. Bernadette

2018-03-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Bernadette!

Igen, a propolisz kivonatot tartalmazó, tengeri sós orrspray, kifejezetten orrüregtisztításra ajánlott, amit eredménnyel alkalmazhatunk orrsövény ferdülés, megfázás dugította orrjáratok, nátha irritálta orrnyálkahártya duzzanat kiegészítő kezelésére. Akkor is alkalmazhatjuk, ha arcüreg gyulladásunk van, de ebben az esetben önmagában nem tekinthető megoldásnak.

Fontos azonban, hogy hosszabb ideig tartó használat során is biztonsággal alkalmazható! Véd a kórokozókkal szemben, ezáltal egyszerű módon megelőzhetők a különböző légúti gyulladásos és allergiás betegségek.

Üdvözlettel; 
Somogy Rita