Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Propolisz E.P.I.D szabadalommal készített cinkkel dúsítottt szopogatós tabletta szedésével kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Antibiotikum,vagy más gyógyszer mellett lehet-e alkalmazni ezt a készítményt. Jelen pillanatban torokgyulladás miatt is érdeklődöm a készítmény iránt. Még egy kérdésem lenne,hogy most 2+1db vásárlása esetén db-ja 866Ft lenne? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel. Bernadette

2018-03-16
Somogyi Rita válasza:

Kedves Bernadette!


Igen, az E.P.I.D Propolisz cinkkel dúsítottt tabletta  alkalmazható egyéb gyógyszerek, antibiotikum mellett is.
A propolisz a lehető legtermészetesebb immunerősítő és gyulladáscsökkentő, amit szerves és szinergikus vegyületeinek együttesen köszönhet, cinkkel egy hatékonyabb, természetes antibiotikumként működő kincset kapunk, ami baktérium-, vírus-, parazitaölő hatással is bír. Természetes antibiotikum torok- és hangszálgyulladás, rekedtség ellen.

A termék 1299 Ft-ba kerül, de van rá most 2+1-es akciónk is! Ez azt jelenti, ha most 2 db-ot vásárolsz (2*1299 Ft=2598 Ft), akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Ezzel az akcióval pedig a termék darabonkénti ára máris 866 Ft-ra csökken (2598 Ft/3=866 Ft).


Üdvözlettel: Somogyi Rita