Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Pollenallergiásként kockázatosnak látom a Ferzym szedését. Helyette milyen bélflóra helyreállító szert javasol? A Fitotree cseppeket adhatom-e 2 és 6 éves gyerekeknek belsőleg? A leírásból nem egyértelmű. A 30 ml-esnél ott a figyelmeztetés, hogy magas az alkoholtartalma, de a kisebb kiszerelésűnél nem látok ilyen kitételt. Esetleg milyen terméket javasol a gyerekeknek az influenza időszakában? Üdvözlettel: Anett

2018-02-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anett!

Először is nagyon szépen köszönöm észrevételed, miszerint a 10ml-es Fitotree csepp alatt nem jelent meg a figyelmeztetés, hogy a termék alkoholt tartalmaz és annak alkalmazását 12 éves kor alatt nem javasolhatjuk. Ezt javítottuk.

A 2 éves gyermek részére a Ferzym® ampulla fogyasztását ajánlom immunerősítés céljából, amitől Neked sem kell tartanod akkor, ha pollenallergiás vagy, hiszen virágpor allergiánál a benne található méhpempő nem jelent veszélyt.

A 6 éves gyermek számára az infuenza szezonban Echinacea szirupot és alkoholmentes propolisz cseppet  ajánlok, C-vitamin rágótablettával kiegészítve.

Olvass tovább a kiemeléseken keresztül.

Szép hétvégét;
Somogyi Rita