Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Pattanásos, ekcémás a bőröm. Annyira nem durva a helyzet, de a bőrgyógyász azt javasolta hogy teljes egészében zárjam ki a vegyszeres dolgokat a fürdőszobámból. A régi szappanjaimra is azt mondta, hogy nem jó. Sokat nézelődtem és olvasgattam, de nem tudok dönteni, a kérdésem az, hogy ha a kecsketejes szappanok közül választok, az jó döntés lenne-e nekem? Szép napot, Horváth Hilda

2016-04-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Hilda!

Igen, nem csak jó, de egyenesen remek döntés lesz számodra! Kevés szappan létezik, ami nem csupán tisztítja, hanem ápolja és óvja is a bőrt, segít megszabadulni a gyulladásoktól, valamint a pattanásoktól – a kecsketej szappan ilyen! A kecsketejet már évezredekkel ezelőtt is csodás bőrápolóként tartották számon, mivel késlelteti a bőr öregedését és természetes gyógymódot jelent mindenféle bőrhiba, pattanás, gyulladás ellen. Szappan formájában különösen, hiszen az elhalt hámsejteket is eltávolítja.

Mi ezeket az alaptulajdonságokat nagyban megspékeltük, s a kecsketejes termékcsalád minden tagját speciálisan más-más egészségvédő hatással vérteztük fel. A Te problémás bőrödre az Arctisztító Feketeszappant ajánlom, amely összetételében nem más, mint friss, valódi háztáji kecsketej aktív szénnel! Mit jelet ez?

A krémes, fehér kecsketejet alaposan eldolgoztuk aktív szénnel, ami a fokozott faggyúmirigy-működésű zsíros, vagy kevert bőr legjobb ápolója. A kecsketej és az aktív szén vízzel tölti fel a bőrsejteket, és egymást erősítve győzi le a bőr tisztátlanságait, fénytelenségét, hámlását és feszülését, mely tulajdonságok a kevert és zsíros bőr sajátjai. Na nem csak ennyi az egész: nézd meg milyen fantasztikus összetevőkkel rendelkezik még, külön-külön is csoda mind!

Milyen plusz hatást várhatsz ettől a szappantól? Használd nyugodtan minden nap, akár reggel és este is rendszeresen, hiszen más szappanokkal ellentétben ő nem szárítja, hanem hidratálja és megnyugtatja az irritált külső hámréteget. A visszajelzések szerint valóban természetes gyógymódot nyújt a pattanásokra, ekcémára, és gátolja a felülfertőződést is. A benne lévő vitaminok táplálják, regenerálják, míg az alfa-hidroxi savak – ilyen a tejsav – megfiatalítják a bőrt. Üdvözlettel; Rudolf Rita