Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Párom "pitvarfibrilláció és flutter" miatt gyógyszeres kezelésben részesül: Cordarone, Xarelto (vérhigító), továbbá Panangin és magnézium pótlás. Túl van egy sikertelen ablációs műtéten, most várjuk, hogy elvégezzék a következőt. Dolgozik, de fáradékony és gyenge. Véleményed szerint mi lenne a megfelelő étrendkiegészítő számára? Természetesen egyeztetünk a kezelőorvosával. Köszönöm válaszod: Piroska

2018-05-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Piroska!

Igen, ahogy írtad is nagyon fontos, hogy ha gyógyszeres kezelés alatt állunk, akkor az étrend-kiegészítők alkalmazása előtt kikérjük a kezelőorvos véleményét. – hiszen az étrend-kiegészítők befolyásolhatják a gyógyszerek hatását, és napi dózisát.

Fáradékonyságra, gyengeségre, szívizom erősítésre a következő hatékony kombinációt ajánlanám: Gránátalma koncentrátum, szerves magnézium B6 vitaminnal+ Q10.

A Gránátalma koncentrátum® antioxidánsai és magas szelén tartalma támogatják a szív-és érrendszer egészségét, és hozzájárulnak az immunrendszer egészségéhez is.

A kelátolt, szerves magnézium + B6-vitamin, nem csupán idegesség, álmatlanság esetén alkalmazható, de a szívizom egészséges működését is támogató alaptápanyagok.

Koenzim Q10-vitamin pedig (érdemes róla tudni, hogy ennek segítségével ver szívünk mintegy százezerszer naponta) segít kiküszöbölni a szívritmus zavart és megakadályozza a vérrögök kialakulását.

A kiemelésekre kattintva tovább is tudsz róluk olvasni.

Azt is tudnunk kell, hogy mindig minden esetben az életmódváltás a legelső lépcső javulásunk érdekében. Ez célzott, személyre szóló kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, rendszeres testmozgást, bőséges folyadékbevitelt és a napi stressz ellensúlyozását, egyaránt jelenti. Az étrend-kiegészítők csupán ezek után jönnek a sorban.

Szeretettel:
Somogyi Rita