Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Pár napja kizárólag zöld salátát, gyümölcsöket eszem joghurttal vagy kefírrel és lehűtött gyógynövényes kamillateát.Szerintem ezt sokáig képes lennék tartani, nem eszem sokat és nem is vagyok éhes, de azért ezek mégis egészséges dolgok. Nem hiszem, hogy kibírnék egy igazi méregtelenítő léböjtöt, de nagyon szükségem lenne valami hasonlóra mégis.A kérdésem, hogy ez is méregtelenítésnek számít, vagy csak sima helyes étkezésnek?Tudnának ajánlani valami olyan megoldást, ami nem gyengít le annyira és jól ki lehet vele méregteleníteni? Katinka.

2015-07-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves Katinka!
Jól teszed, különösen ebben a nagy melegben, hogy nem terheled túl a szervezeted :). Jó úton jársz, hiszen ha ezt az étkezést tartod, már csak egy apró lépés, puzzle-darab hiányzik, és teljesülhet a vágyad: fokozd az anyagcserédet célzott lúgosító-méregtelenítő gyógynövényekkel.

Egyértelműen a Puridren® Koncentrátumot javaslom ehhez – főképp, hogy szereted a gyógynövényes teákat, és ízeket (a kamilla amit eddig ittál, remek nyugtató és gyulladás gátló gyógynövény, de méregtelenítésre más gyógynövények valók). A Puridren® Koncentrátum egy olyan, 12-féle gyógynövényből és klorofillból álló főzet, amely különlegessége, hogy minden egyes belső elválasztású szervre külön-külön hatva „mossa át” az egész szervezetet.

Nagyon egyszerű a használata: egy kupaknyit önts hozzá egy másfél literes szénsavmenetes ásványvízhez, és egyenlő arányban elosztva egy nap, iszogasd meg. Ha Már az első héten gyors és látványos eredményeket tapasztalsz majd!
Üdvözlettel; Rudolf Rita