Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Pajzsmirigy alulműködésem van, Letroxot szedek rá, autoimmun eredetű, Hashimoto szindóma. Sajnos mostanában fel vagyok puffadva, a gyomrom is sokat fáj, és a kilók csak úgy jönnek felfelé, pedig nem is eszem. Mit ajánlanál, a Greente spay-t néztem és a diurerbe forte termékeket néztem? Köszönöm előre is. K.Heni

2018-02-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Heni!

Fontos, tisztázni, hogy nem egy, hatóanyag fogja beindítani a fogyást önmagában, hanem életmódváltásod; a rendszeres testmozgás (hetente minimum 3x1 óra) és a szénhidrátcsökkentett diéta (180-200g/nap), és a bőséges folyadékbevitel (20 testsúly kilogrammonként 1 liter víz). A célzott tápanyagok mindössze ezt a folyamatot gyorsítják fel, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a leadott kilók tartósan lent is maradjanak, és az sem alábecsülendő, hogy átsegíthetnek holtpontokon.

Ha lassan halad a testsúlycsökkentő kúránk, esetleg stagnáló időszakban vagyunk, emésztési zavarok jelentkeznek, akkor mindig vissza kell térni az alapokhoz, az anyagcsere serkentés legfontosabb lépéseihez a sav-bázis egyensúly visszaszerzéséhez, a béltisztításhoz és a bélflóra építéshez. Ehhez 2 kiegészítőt ajánlok alkalmazni a diéta mellett, hogy miket és miért, azt a következő kattintva olvashatod >>>


Ezekkel kellene indítani, legalább egy 60 napos minimumkúra keretében, ezt követően áttérhetsz az általad jelölt 2 étrend-kiegészítőre.

Minden esetben, ha gyógyszeres kezelés alatt állunk az étrend-kiegészítők alkalmazása előtt ki kell kérnünk kezelőorvosunk véleményét, kérlek fentiek tekintetében is így járj el.

Továbbá szeretnék adni Neked még egy linket, ahol egy másik vendég, Hashimoto-thyreoditis kérdésére adott válaszomat olvashatod. Kérlek, kattints ide érte! 


Üdvözlettel: Somogyi Rita